background

Onze dienstverlening

- Recht op ons doel af -

B2B laadgeneratie op hoog niveau met 20 jaar ervaring.

Wij doen die extra stap om uw doelgroep te bereiken.

Het gaat bij ons om kwaliteit en persoonlijke aanpak.

Al jarenlang een trouwe partner voor de B2B leadgeneratie van onze klanten. Bekijk team Wüst.

Leadgeneratie B2B

Er zijn meerdere wegen die naar Rome leiden om leads te genereren. Uiteindelijk gaat het om de kwaliteit van de afspraak. Wij geloven dat persoonlijk contact met een persoonlijke klik nog steeds de beste uitgangspositie is om zaken te doen met een nieuwe klant. Onze manier van bellen is dat we mensen benaderen, zoals we zelf ook benaderd zouden willen worden, met respect, interesse, enthousiasme en met kennis van zaken. Onze medewerkers hebben jarenlange ervaring als accountmanager en hebben het spel aan tafel gespeeld, waardoor wij senioriteit in een gesprek kunnen leggen. Wij nemen uw identiteit aan en zijn jullie ambassadeurs. Met uw vakkennis en onze jarenlange saleskennis vormen we een interessant geheel. Daarnaast helpen wij onze klanten mee hoe je iets moet vermarkten. Het bedenken van een goed idee is één, maar het vermarkten daarvan is vaak honderd keer moeilijker.

Wilt u meer informatie over hoe wij werken neem dan contact op met Paul Wüst (06-42450208) of mail ons paul@wust.com.

Image

Wüst..

..zorgt dat uw schoorsteen blijft roken

Voor onze klanten zijn we een motor aan de voorkant om goede kwalitatieve afspraken te maken op MT of directieniveau. Door de juiste mensen te spreken krijgen we een goed beeld van de interesse in de doelgroep en mogelijke kansen voor succes. Wij brengen naast het maken van afspraken uw markt in kaart en denken mee over de juiste strategie om jullie product/dienst te vermarkten.

Image

Garantie

Het gaat om samen winnen

Onze garantie is dat we geen contract met onze klanten hebben en we dus zo goed zijn als we morgen presteren. U loopt hierdoor geen risico en het houdt ons scherp.

Onze doelgroep

Wüst Commerciële Dienstverlening bedient klanten in de meest uiteenlopende branches, te weten:

 • Tech-Industrie
 • ICT Dienstverleners
 • E-Commerce
 • Privat Equity
 • Fiscaal juridisch dienstverleners
 • Advocatuur
 • Accountancy
 • Sportsponsoring
 • Real Estate
 • Bank- en verzekeringswezen
 • Arbo en Verzuim
 • Industrie en Techniek
 • Grafische Industrie
 • Retail

Bepaal de juiste doelgroep

“selecteer de juiste doelgroep”

Uw doelgroep

Doelgroep bepaling is voor de meeste bedrijven lastig. Vaak wordt van bovenaf gestuurd op cijfers en maakt het niet uit wie er wordt binnengehaald als nieuwe klant, als het maar geld oplevert. Maar in de dienstverlenende sector is éénmalige verkoop vaak verliesgevend, omdat je simpelweg je organisatie moet inrichten op die nieuwe klant en hoe langer je deze goed bediend hoe beter je hun behoefte kent en hier extra marge uit kunt halen. Maar hoe bepaal ik nu mijn doelgroep?

Uw huidige klanten zijn de bouwstenen van uw onderneming. Analyseer welke klanten voor u het meest winstgevend en strategisch zijn en welke verliesgevend. Probeer de gemeenschappelijke deler te vinden binnen de positieve klanten en in welke doelgroep/branche/ bedrijfsgrootte deze passen, om zo uw doelgroep vast te stellen. Belangrijk voor elke onderneming is te weten voor welke doelgroep uw dienst/product interessant is, dat geldt voor u maar ook voor ons. We gaan graag een persoonlijk gesprek aan om te kijken of we elkaar iets kunnen toevoegen.

Meer informatie?

Start nu met leads genereren