background

Kantoor Wüst

Al jarenlang een trouwe partner voor de B2B leadgeneratie van onze klanten. Bekijk onze diensten.

Wüst Commerciele Dienstverlening

Wij zijn een ervaren en enthousiast bedrijf. Eigenaar Paul Wüst heeft het bedrijf in september 2005 opgestart en uitgebouwd tot een commerciële nichespeler die gaat voor kwaliteit. Wij richten ons op gerenommeerde bedrijven die behoefte hebben aan een partner, die meedenkt en weet hoe je een product/dienst moet vermarkten. Het bedenken van een goed idee/product/dienst is één, maar het vermarkten van dit goede idee/product of dienst is vaak honderd keer moeilijker. Wij richten ons binnen de B2B markt met name op bedrijven, die een relatie met een klant willen opbouwen en niet gaan voor eenmalige verkoop. Daarnaast focussen wij ons op bedrijven die ondernemen vanuit hun passie en zich hierdoor onderscheiden, iets wat wijzelf ook doen.

De inzet van Wüst Commerciële Dienstverlening wijkt sterk af van die van callcenters of afgeleiden daarvan. Wij werken alleen met hoger opgeleid personeel en verdiepen ons in uw product/ dienst. Zo kunnen wij uw gesprekken op hoog niveau voeren, zelfs binnen een zeer complexe business. Het gaat bij ons om de kwaliteit en niet om de kwantiteit. Een afspraak om een afspraak is uiteindelijk een kostbare aangelegenheid.

Image

Paul Wüst

Oprichter

Ik ben geboren en getogen in het hoge noorden en oprichter van Wüst Commerciële Dienstverlening in 2005. In meer dan 15 jaar ondernemerschap heb ik geleerd dat de juiste ondernemers zich onderscheiden door passie voor hun vak.

Image

Harry van Woudenberg

Accountmanager

Nooit tevreden zijn met een tweede plaats en altijd competitief ingesteld. Inmiddels meer dan 10 jaar bij Wüst Commerciële Dienstverlening komen hier twee belangrijke punten samen: scoren op een hoog niveau in een uiterst enthousiaste omgeving.

Image

Ferry Dijkstra

Accountmanager

Als noordeling altijd actief geweest in de sales en nu sinds 2019 onderdeel van een bijzonder team. Gevarieerdheid in onderwerpen en op hoog niveau presteren voor bedrijven waar we achter staan, geeft mij enorme voldoening.

Meet ons team

Start nu met leads genereren